Wednesday, May 22, 2024
BallinaLajmeKush do që e sheh këtë person, le ta lajmëron Policinë menjëherë

Kush do që e sheh këtë person, le ta lajmëron Policinë menjëherë

Policia e Kosovës ka kërkuar nga qytetarët se kush e sheh Aaron Rexhaj, t’i lajmëroj ata

Personi i kërkuar është:

• AARON (Halit) REXHAJ i lindur me 05.04.1999 në Gjermani.

I pandehuri është i kërkuar për veprën penale:

• “Blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)
– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
– E-mail adresa: info@kosovopolice.com

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT