Monday, May 20, 2024
BallinaSportEdison Cavani: "Është shumë e vështirë të heqësh dorë nga liria

Edison Cavani: “Është shumë e vështirë të heqësh dorë nga liria

Edison Cavani: “Është shumë e vështirë të heqësh dorë nga liria, sepse si futbollist, je gjithmonë në autobus, në hotel, avion apo stadium. Më mungon të jem fëmijë dhe të kem liri pa angazhim apo përgjegjësi. Njerëzit mendojnë se të jesh i famshëm ose të kesh para është gjëja më e rëndësishme, nuk është kështu. Njerëzit e suksesshëm janë ata që jetojnë me lirinë, që jetojnë plotësisht me të dashurit e tyre.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT