Thursday, June 13, 2024
BallinaKulturëFilmThënje epike nga Ricard Gere

Thënje epike nga Ricard Gere

Unë jam rritur që të tregoj respekt. Jam edukuar që të trokas para se të hapi një derë. Të përshëndes kur futem në dhomë. Të them ju lutem dhe faleminderit, dhe të respektoj më të vjetrit. Do t’a liroj karrigen time kur dikush ka nevojë për te. Të them “po zotëri” dhe “jo zotëri”, dhe të ndihmoj te tjerët kur ata kanë nevojë për mua, të mos qëndroj anash dhe të shikoj. Të mbaj derën për personin pas meje, të them “më fal” kur është e nevojshme dhe t’i dua njerëzit ashtu çfarë janë dhe jo për ndonjë interes dhe më e rëndësishmja, unë gjithashtu u rrita për të trajtuar njerëzit saktësisht ashtu se si unë do të doja të trajtohem nga të tjerët. Ky quhet respekt

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT