Thursday, June 13, 2024
BallinaLajmeLajmërojeni Policinë nëse e shihni këtë person

Lajmërojeni Policinë nëse e shihni këtë person

Policia e Kosovës kërkon ndihmën e qytetarëve për identifikimin e 33-vjeçarit Fatos Hoxha, shtetas kosovar, i dyshuar për një sërë vjedhjesh dhe për të cilin janë aktive rreth 30 urdhër-arreste të lëshuara nga organet kompetente.

Personi i dyshuar aktualisht ndodhet në arrati dhe është shpallur në kërkim nga ana e policisë.

Ky është njofimi i policisë së Kosovës:

Kërkohet një person i dyshuar për disa raste të vjedhjeve
Prishtinë, 10 janar 2022 – Referuar disa rasteve të vjedhjeve të raportuara në polici, Drejtoria Rajonale e Policisë së Prishtinës, kanë ndërmarrë të gjitha masat policore në drejtim të hetimit, identifikimit, marrjes e përpunimit të informacioneve të rëndësishme që lidhen me rastet.
Veprimet e lartcekura policore kanë rezultuar me identifikimin e të dyshuarit
– Fatos Hoxha, 33 vjeç, mashkull, shtetas i Republikës së Kosovës, për të cilin përveç rasteve që po hetohen nga ana e policisë, janë aktive rreth 30 urdhërarreste të lëshuara nga organet kompetente.
Personi i dyshuar aktualisht ndodhet në arrati dhe është shpallë në kërkim nga ana e policisë.
Andaj inkurajojmë të gjithë ata që kanë informacione lidhur me vendndodhjen e të dyshuarit, apo çfarë do lloj informacioni tjetër që do t’i kontribuonte arrestimit të tij, t’ ia kalojnë ato policisë përmes linjës 192, apo në çfarëdo forme tjetër

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT