Friday, February 23, 2024
BallinaNgjyra jeteRefuzuan 30 milionë euro për ta dhënë shtëpinë, tani rreth tyre u...

Refuzuan 30 milionë euro për ta dhënë shtëpinë, tani rreth tyre u ndërtua një qytet i tërë

Shumë njerëz do të ndiheshin me fat sikur të pranonin ofertë 30 milionë dollarë për shtëpinë e tyre. Familja Zammit nga Australia e kishte këtë fat, por që e refuzuan.

Familja hodhi poshtë një ofertë nga një kompani ndërtimi me vlerë 30 milionë euro për shtëpinë e tyre në formë kështjelle.

Prona mbresëlënëse ndodhet në periferi të Quakers Hill vetëm 40 minuta nga qendra e Sidneit. Rreth shtëpisë së tyre tani është bërë thuajse një qytet i vogël me shtëpi luksoze.

“Dikur ishte tokë bujqësore e mbushur me shtëpi të vogla dhe vila. Çdo shtëpi ishte unike dhe kishte shumë hapësirë. Por nuk është më kështu. Nuk njihet më ky vend,” ka thënë Diane Zammit, pronare e shtëpisë.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT