Sunday, July 21, 2024
BallinaVitrina e libritPjerin Ndreka-F A N T A Z I B L U

Pjerin Ndreka-F A N T A Z I B L U

F A N T A Z I B L U

Fantazitë e mia blu të sillen nalt e poshtë belit
e lkurën e ndezun flakë zbut me shurup drandofilet.
Njimijë thika djegë në prush inçizojnë në mishin tem
inicialet që i di përmendsh.


Heshtja jote n’çmendinë teme
më lan me parfum special
dhe n’shishen q’e dimë veç na,
pin knaqsinë teme e dejesh.
Barkën që s’e zotnoj mirë e fundos n’baticën tande;
Lpij e thithi mjaltë të egër.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT