Friday, February 23, 2024
BallinaVitrina e libritTeuta Beqari Osmani -Ata, ata të tre…!

Teuta Beqari Osmani -Ata, ata të tre…!

Ata, ata të tre…!

A do më përfytyronte Zoti kështu?!
Po Nëna ime
Po babai…?
E di mirë se asnjëherë nuk u jam shfaqur e tillë
As gjysmake e as e fshehtë
As e mangut e as shkretë!
Ata të tre e dinë mirë
Ç’është e vlrteta!
Dhe sepse e vlrteta është përballë tyre
Dhe kur hesht
Ata të tre
Eh ata të tre
E dinë se kush jam!
Dhe ndaj i kam në zemrën time
Në sytë e mi
Në mëndjen time
E në gjakun tim!

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT