Thursday, April 18, 2024
BallinaVitrina e libritShpresa Besa-Nën ombrellën e dashurisë!

Shpresa Besa-Nën ombrellën e dashurisë!

Ne te erresuar te mbremjes
Nata magjeps me heshtjen
Ndizen llambat e syrit
Qe ndjehen sekretet e mendjes
Kur yjet flirtojne me hanen
E zberthejne enigmen e dashurise
Mes qiellit e detit
Mes tokes e luleve qe vesojne
Pas nje dashurie t’magjepsur
Aty ku dielli ngrohe
Me rroben e rrezes se vet
Dhe pret ngjizjen e sythit te njome
Per te bleruar ne pranvere
E rritur ne veren e ngrohte
Qe vjeshtes ti dhuroje shirat
Nen ombrelle te dashurise!

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT