Sunday, June 23, 2024
BallinaVitrina e libritMimoza Nebiaj-Solidaritet...

Mimoza Nebiaj-Solidaritet…

Solidaritet…

Kjo fjale,
Atehere kishte vlere,
Te gjithe me bese,
Solidaritet,
Te te gjithe ngjallte,
Shprese…
Atehere ishte ndryshe,
Po tani humbi vlera,
Humbi besimi,
Humbi bashkimi,
Solidaritet,
Me kishte marre malli,
T’a degjoja,
Por tani keto vargje,
Shkrova,
Ka humbur fjala solidaritet,
Tani ne kallo te shkel,
Atehere bashkimi,
Bente fuqine,
” Nje per te gjithe, te gjithe per nje”…
Ishte vetem me pare,
Doja vetem nga te gjithe,
T’a degjoja,
Por askush se nxjerr nga goja,
Kur vjen puna per te semure,
Atehere zhduken dhe nuk duken kurre,
Solidaritet,
Me ke mbetur ne kujtese…

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT