Thursday, April 18, 2024
BallinaVitrina e libritValbona Kolaveri -THIRRMI PRANVERAT

Valbona Kolaveri -THIRRMI PRANVERAT

THIRRMI PRANVERAT

Thirrmi të gjithë pranverat
Të ti jap të gjitha lulet
Mos mi tremb ti fluturat
Mbi të bukurin kurm


Më kundro së largu
Dhe ma dëgjo këngën
Se kam pamjen e një zogu
Që trëmbet po ta prekësh


Unë fryj me eren e malit
Që zgjohet shumë herët
Nga zhurma e përroit
Që zhurmon me valë


E i thërras shkëmbit
Eja bashkë të ngrohemi
Nën dashninë e diellit
Thirrmi pra të gjithë pranverat
E të vij së largu pë ty.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT