Monday, May 20, 2024
BallinaVitrina e libritBedri TAHIRI-VETËZHBËRJA

Bedri TAHIRI-VETËZHBËRJA

VETËZHBËRJA

Historinë kemi dëshmitare
Në ecjen tonë kombëtare
Shumë zezona i tejkaluam
Nuk u tretem, s’u tjetërsuam

Dyndje, robëri, rënie, ngritje
Dhe, qëndruam vertikalisht
Sot, më syçelë, Etninë tonë
Vetëzhbërja po e kërcënon!

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT