Thursday, June 13, 2024
BallinaVitrina e libritSAHIT SHALA-VALLJA E SHQIPEVE

SAHIT SHALA-VALLJA E SHQIPEVE

VALLJA E SHQIPEVE

Ma thuaj ku ka me valle shqipe
Kur kërcejnë zana e kreshnikë
Përmbi kreshta shtatin rritur
janë Shqiponja dhe Petritë

Krahë të hapur përmbi kreshta
E mustakun si ballë mali
I ka lidhë fjala dhe besa
S’di të ndajë gocën prej djali

Nëse zoti të ka bekuar
Njëherë vallen për ta pa’
Njëqind vjet pot’i jetosh
Kurrë s’e ndërron me asnjë gja!

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT