Sunday, April 14, 2024
BallinaShowbizKim Kardashian shpëton Jones nga dënimi me vdekje ..

Kim Kardashian shpëton Jones nga dënimi me vdekje ..

Vetëm katër orë para kohës kur ishte e caktuar të ekzekutohej me dënimi vdekje nga një injeksion vdekjeprurër, Julius Jones iu zbut dënimi nga Guvernatori .


Jones ka shpallur pafajësinë e tij nga dënimi me vdekje për më shumë se dy dekada në vrasjen e vitit 1999 të një biznesmeni në periferi të Oklahomas, i quajtur Paul Howell. 


Kim Kardashian, ka lobuar publikisht në Stitt për të zbutur dënimin e Jones,  dhe e lavdëroi guvernatorin me një mesazh mirënjohjeje në rrjetet sociale .


Në llogarinë e saj në Instagram, Kardashian shkroi: “Faleminderit shumë guvernatorit Stitt që ndryshove dënimin e Julius Jones në jetë pa lirim me kusht dhe ndale ekzekutimin e tij sot. Kam kaluar pjesën më të madhe të ditës në telefon me Julius dje, mes takimeve të tij me avokatin dhe vizitave familjare, të cilat ende nuk janë vizita kontakti. Ndërsa unë isha në telefon me të, dikush erdhi në dhomë për t’i dhënë atij ilaçet e tij kundër ankthit që zakonisht detyrohesh t’i marrësh para se të ekzekutohesh, në mënyrë që të jesh më i qetë për faktin se je gati të ekzekutohesh, megjithatë Julius refuzoi sepse tha se kishte një ndërgjegje të pastër dhe kjo i jep atij paqe duke ditur se është i pafajshëm dhe nuk donte të mjekohej me ilaçe qetësimi, ai gjithashtu donte që unë të transmetoja disa mesazhe që ishin vërtet të rëndësishme për të”.

Më e rëndësishmja është që gjithmonë duhet të siguroheni që po bëni gjënë e duhur. Julius po shoqërohej me shoqërinë e gabuar dhe kjo e solli atë në pozicionin në të cilin është sot. Ai tha se nëse po bën diçka që nëna jote nuk do ta miratonte, atëherë nuk duhet ta bësh. Është kaq e thjeshtë”.

Kardashian e mbylli mesazhin duke shkruar: “Jam shumë mirënjohëse për të gjithë ata që përdorën zërin e tyre dhe ndihmuan për të shpëtuar jetën e Julius sot. Faleminderit bordit të lirimit me kusht dhe guvernatorit Stitt.’’

burimi:Web


TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT