Saturday, July 20, 2024
BallinaShowbizFifit i përkeqësohet gjendja shëndetesore në Big Brother .

Fifit i përkeqësohet gjendja shëndetesore në Big Brother .

Këngëtarja Filloreta Raçi , e njohur ndryshe me emrin Fifi në momentin kur ishin ne lidhje të drejtpërdrejtë me spektaklin dhe modernatorën Arbana Osmani , asaj i bie të fikët .Si faktor i rënies të fikët i ndikoi debati qe e kishte me Ballinën .

“Dua të lë shtëpinë në këto momente , – përsërit disa herë rresht dhe më pas ra në tokë. Tërë banorët e shtëpise të famshme u mboldhën rreth saj dhe nisën t’i hidhnin ujë .  

Por pa marr parasyshë se si rodhën situatat , Fifi vendosi të vazhdojë qëndrimin në shtëpi . 

Artikulli paraprak
Artikulli i ardhshëm
TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT