Monday, May 20, 2024
BallinaNatyraPrevalla në këto dite të ftofta...

Prevalla në këto dite të ftofta…

Siç e dinë të gjithë Prevalla është një ndër fshatet më të frekuentuara dhe më të pëlqyera nga vizitorët .

Prevalla jo vetëm gjatë stineve te ngrohta por edhe gjatë sezonit te vjeshtes dhe dimrit vizitohet shumë .

Më poshtë mund të shihni të paraqitura disa foto direkt nga bukuria e Prevalles e cila eshte “pushtuar ” nga mjegulla dhe poashtu verehet ca reshje bore mbi lisat.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT