Friday, May 24, 2024
BallinaSportModestia e Legjendave

Modestia e Legjendave

– Reporteri: “Kush ishte më i miri mes ju të dyve? “- Ronaldo: “Ronaldinho ishte më i mirë se unë. Ai i çmendi kundërshtarët dhe ju bëri të dashuroheni me futbollin”.- Ronaldinho: “Jo, Ronaldo ishte më i mirë se unë. Ai po luante me njërin gju dhe askush nuk mund ta ndalte atë’

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT