Thursday, June 13, 2024
BallinaKendi i fotografitNatyra shqiptare ne syrin e fotografit ,-Shpetim Kaliqani

Natyra shqiptare ne syrin e fotografit ,-Shpetim Kaliqani

Valbona , Shqipëri .

Shpetim Kaliqani është fotograf dhe eksplorues i natyrës,ai gjatë vizitave të tij nëpër vendet turistike në viset shqiptare , ku ka bërë foto të shumta me anë të cilave na njeh me bukuritë magjike të natyrës shqipare në vazhdim ju paraqesim disa nga fotot e tij dhe do te bindeni në aftësitë e Shpëtimit si një fotograf profesional.

 Permeti, Qarku i Gjirokastrës,
Një pamje e bukur e kapur nga Fotografi .
Fshati “Pepaj ” , Rugove . !
TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT