Tuesday, June 18, 2024

Rrëfimi L.N.Tolstoj

Veprën “Rrëfimi” të autorit të famshëm L. N. Tolstoj, që është një tregim i jashtëzakonshëm i kërkimit të kuptimit të jetës dhe i luftës së autorit me krizën e tij ekzistenciale, tashmë mund ta gjeni te Libraria e Shtëpisë Botuese Alphabet J&H ose mund ta porosisni online ne faqen e Shtepia Botuese Alphabet JH.Përkthyesi: Sezai SylejmaniÇmimi i librit: 6€

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT